Velkommen inn i nettbutikken Grosvold.no

Så moro at du har funnet veien inn i min lille nisjebutikk på det store internettet. Velkommen skal du være!

I mange år har jeg drevet odelsgården Grosvold i Grimstad sammen med mine foreldre og ektemann Bård. Vi har hatt utsalg på gården helt siden jeg var liten og for meg er det å drive handel som å komme hjem. Jeg koser meg med å snakke med kunder og lage god stemning.

 Først startet Grosvold.no opp som ren nettbutikk med showrom på gården, men lengselen etter kunderelasjonen ble for stor og høsten 2021 åpnet Grosvold sin egen lille forretning i storgata 28 i Grimstad sentrum. Denne forretningen er åpen hele året innenfor Grimstad min by sine åpningstider. Her kan du komme og se på alle varene, slå av en god prat og gjøre en hyggelig lokal handel.

Siden gårdsdriften nå består av sauehold, tilbyr Grosvold saueskinn av beste kvalitet. Dette er sesongvare siden slaktingen foregår på høsten og det tar flere måneder å få dem ferdig i garveriet. Om du ønsker å forhåndsbestille er det bare å ta kontakt.

Grosvold fører i tillegg merker som Lexington, Halvor Bakke, Boles d`olor, Cemo og Ester & Erik. Butikken er hele tiden under utvikling og sortimentet oppdateres etter hvert som nye varer kommer inn. Ønsket mitt er at alle skal kunne finne seg noe enten det skal koste en hundrelapp eller være helt eksklusivt.

Så kos deg med en rundtur i nettbutikken Grosvold.no eller kom til Grimstad sentrum for inspirasjon og hygge i en trivelig sørlandsby.

Beste hilsen Kristin